Brownie


Bon dia calorós tingueu tots!


Aquest és un dels pastissos que més èxit té entre la població del món mundial: un brownie.

Xocolata, nous, i més xocolata, són bàsicament els ingredients d'aquest postre tant genial.


Encara que no ho sembli, és ideal per a l'estiu, doncs s'acostuma a menjar acompanyat d'un bon gelat de vainilla.


Us passo la recepta!




Brownie de xocolata 
Adaptació de Isasaweis

200gr de xocolata negre

100gr de xocolata amb llet
100gr de nous 
75gr de farina
75gr de mantega
75gr de sucre avainillat
2 ous tamany L o 3 ous M
2 cullerades d'aigua
mig sobre de llevat
1 mica de sal

En un tassó al foc, hi podem, les dues cullerades d'aigua, el sucre, i la mantega. Una vegada la mescla estigui fosa, hi afegim la xocolata a trossets molt petits, i no deixem de remenar.


Quan la xocolata estigui fosa, apartem la mescla del foc. Sense deixar de remenar, perquè sinó els ous se'ns poden quallar, hi afegim els ous un a un, i remenem fins que tot quedi ben integrat.




Finalment, hi afegim la farina, la mica de sal (potenciadora del sabor de la xocolata), i les nous. Ho barregem amb una llengua, realitzant moviment envolvents.


 Ho posem en un motlle apte per anar al forn a 170º durant 30 minuts.


Espero que us hagi agradat molt!


Cristina La petite galette
Amb la tecnologia de Blogger.

© La Petite Galette , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena