Polos de fruites d'estiu

M'encanten les fruites d'estiu.



Agafo una síndria i me la menjo en un pis pas.


Ve tant de gust una fruiteta sucosa...però i si a més de sucosa és refrescant? que bona...




Els polos de fruita són una molt bona opció, sobretot perquè els més petits mengin fruita i s'hidratin força en èpoques de molta calor. Es nodreixen, gaudeixen, i s'hidraten a la vegada. No hi ha res millor!




I puc dir que aquests polos de fruita d'estiu a més de fàcils estan bonissims!!!




Polos de fruita d'estiu (llima, síndria, i meló)
Adaptació del llibre Helados by Amelia Wasiliev i Alice Cannan
3 unitats


6 cullerades de sucre

6 cullerades d'aigua
1 llima
1 tall de síndria
1 tall de meló

Primer de tot preparem l'almíbar. Posarem el sucre i l'aigua en un tassó al foc. Deixarem que bulli fins que el sucre s'hagi integrat completament.


Exprimim la llima. Afegim al suc de llima 2 cullerades d'almibar. Ho deixem reposar a la nevera.


Agafem el tall de síndria i li treièm les pepites. triturem la síndria fins que quedi textura puré. No busquem només el suc, doncs els trossets de síndria donen textura i gust al polo. Afegim dues cullerades d'almibar a la síndria i ho deixem reposar.


Seguim el mateix procediment amb el meló, fent un puré de meló i afegim les dues cullerades d'almibar.


Vertim la mateixa quantitat de suc de llima a cadascun dels tres motlles de polos d'aquests desmotllables.


Ara ve el procediment més lent. Hem de guardar el polo 1 hora al congelador abans d'afegir el suc de síndria si volem que es diferenciïn els colors, en cas contrari quedarien els sabors i colors mesclats. Al cap d'una hora, afegim el suc de síndria. Esperem una hora més i hi afegim el suc de meló.


Ho deixem al congelador unes horetes més i ja podem gaudir d'aquests polos tants bons i refrescants!




Amb la tecnologia de Blogger.

© La Petite Galette , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena