Jarcakes de pastís de tres xocolates. Tutorial.

Us agrada el pastís de tres xocolates?



És un dels pastissos freds més bons del món! Jo en sé d'un que espera el dia de menjar-lo com el dia de reis!


Es tracta d'un pastís fred amb una base de galeta, i tres capes de xocolates diferents, xocolata negra, xocolata amb llet, i xocolata blanca.


La seva textura semblant al iogurt és bonissima i al ser fred és ideal per a menjar a l'estiu.


Normalment, es fa en un motlle de pastís, però nosaltres l'hem fet en aquests ideals Jarcakes.




Els Jarcakes són ideals per a menjar de manera individual. Per un sopar a casa els amics, per transportar-los a la feina...cadascú té la seva porció individual del pastís dins el potet!

I si voleu regalar els Jarcakes, només heu d'adjuntar-hi una cullera de fusta, posar-ho dins un cistellet de mimbre i voilà! un regalet estupendo i deliciós!


Voleu la recepta? som-hi!


Pastis tres xocolates

motlle de 30cm o 8 jarcakes

Per la base:

1 paquet de galetes estil Maria
60gr de mantega

Per les xocolates:

125 gr de xocolata negra
125gr de xocolata amb llet
125gr de xocolata blanca
750ml de nata per muntar
750ml de llet
3 sobre de cullera

Primer de tot farem la base de galeta. Agafem el paquet de galetes maria i les triturem fins que quedin engrunes molt fines. Desfarem la mantega al microones. Farem una barreja amb les galetes i la mantega i ho posarem a la base dels jarcakes amb l'ajuda d'una cullera. Apratem bé, i ho posem a la nevera mentre fem la primera capa de xocolata.




Fem la primera capa de xocolata, xocolata negre. Posem en un tassó al foc, 250ml de llet, 250 ml de nata per muntar, 1 sobre de cuallada, i els 125gr de xocolata negre. Ho remenem ben bé 5-10 minuts fins que veiem que la mescla adquireix una textura semblant a la xocolata a la tassa. Una vegada tenim la xocolata feta, la repartim entre els potets.




Aquests potets els deixarem reposar a temperatura ambient. 


Fem el mateix procediment amb la xocolata amb llet. En un tassó al foc hi posem 250ml de llet, 250 ml de nata per muntar, 1 sobre de cuallada, i els 125gr de xocolata amb llet. Una vegada obtinguem la xocolata, i per tal que la xocolata amb llet no es barregi amb la xocolata negre anterior, farem el truc de la cullera:


Posarem una cullera al revés sobre el potet o motlle en qüestió. Tirarem la xocolata sobre la cullera de manera que, aquesta va caient al potet mica en mica i sense causar cap impacte sobre la superfícies de la xocolata. D'aquesta manera aconseguim les capes ben definides!




La última capa és al xocolata blanca. Repetim el procés:  En un tassó al foc hi posem 250ml de llet, 250 ml de nata per muntar, 1 sobre de cuallada, i els 125gr de xocolata blanca. Tornem a repetir el truc de la cullera.




Els potets els hem de deixar a la nevera un dia per a què les tres xocolates adquireixin la fredor i la consistència necessària.


I voilà! Jarcakes de tres xocolates bonissims!!!


La manera més ideal de menjar aquest pastís! amb cullera i porcions individuals!






Estic segura que us encantarà!



Amb la tecnologia de Blogger.

© La Petite Galette , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena