Lemon Pie fàcil i ràpid




Si, m'he aficionat al Lemon Pie. Ja és oficial.

En un principi em semblava un pastís molt complicat, i de fet, si has de fer la massa de pasta de full dolça i el merengue, si que es torna laboriós, però avui us porto una recepta de Lemon Pie fàcil! 

Fa uns dies us vaig ensenyar a fer una Lemon Curd (o crema de llimona).


Amb aquesta crema ja tenim el secret del Lemon Pie fet. Ens falta posar-ho maco.

Lemon Pie ràpid i fàcil
12 pax

1 paquet de Pasta brisa 
Lemon curd preparada amb molt d'amor
250ml de nata 

Primer posarem la pasta brisa en un motlle rissat apte per anar al forn. Engrassarem el motlle prèviament per a que després sigui més fàcil desmotllar-lo. Jo utilitzo motlles dels que s'aixeca la base, així et garanteix l'èxit del desmotllat. 

Aquesta massa la posem al forn uns 15 minuts a 160º.
Una vegada la massa hagi adquirit el color dauradet, la traiem del forn i la deixem reposar.
Una vegada fred, hi afegim la Lemon Curd.


Procedim a muntar la nata. Secret! Per a que monti la nata correctament, posarem les varetes de la batedora, el bol on anem a muntar la nata, i la nata,  10 minuts al congelador. La nata no admet calor, i només es monta si està envoltada de fred. 

Un altre Secret! Si li afegim una mica de sucre glas, la textura de la nostra nata millorarà.


Només en queda afegir la nata sobre la lemon curd i deixar-ho a la nevera fins a servir.

Un Lemon Pie boníssim, fàcil, i ràpid. 

Us asseguro que us encantarà! 






Amb la tecnologia de Blogger.

© La Petite Galette , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena