Galetes de mantega, tutorial.



Voleu saber com fer unes galetes de mantega delicioses?

No sabeu com aconseguir que mantinguin la forma i no quedin fetes uns monstruitos?


Aquí teniu una recepta meravellosa de galetes de mantega,


I amb tutorial incluït, que quan m'hi poso, m'hi poso!


Galetes de mantega
de I Love Cookies
Per unes 30 galetes

500gr de farina
250gr de mantega
150gr de sucre llustre
3 cullerades de llet



Primer posarem a la nostra batedora estil Kichen aid (o Kichen aid per les afortunades!) la mantega amb textura pomada i el sucre llustre o sucre glas. Aquest pas és molt important, la mantega ha d'estar en textura molt pomada, sinó no es mesclarà bé amb el sucre. Ho posem a velocitat mitjana fins que la mescla adquireixi una textura sedosa.





Una vegada adquireixi textura sedosa, dividirem la farina en tres bols diferents. Afegirem a la mescla el primer bol i dues cullerades de llet i ho mesclarem a baixa potència. Quan estigui tot integrat, afegirem el segon bol, i dues cullerades més de llet. Finalment, l'últim bol, i les últimes cullerades de llet.


Part important! No us la perdeu!

Una vegada tinguem la massa feta, agafarem porcions i l'estendrem entre dos papers films. 

Per a que quedi del mateix grossor tota la massa, farem servir de guia dos palets mediadors. Si no en teniu, no patiu, segur que per casa teniu estris de fusta (acostumen a tenir el mateix grossor). Deixarem reposar la massa plana a la nevera uns 45 minuts.
15 minuts abans, posarem a escalfar el forn a 150º.

Amb la massa freda agafarem el nostre tallador de galetes preferit i procedirem a fer la forma de les galetes. Per què fem les galetes amb la massa freda? Per què la mantega està presa i evita que les nostres galetes es deformin, truqui truquito.



Una vegada tinguem les nostres galetes retallades, les posem sobre paper forn i al forn uns 10 minuts a 150º. Són unes galetes que tenen un color dauradet molt clar.

Jo en aquesta ocasió vaig fer mini galetones amb Nutella estil sandwichito. Tota una monada oi? i amb Nutella estaven...


Si les feu envieu-me fotos! que segur que us queden espectaculars!







Amb la tecnologia de Blogger.

© La Petite Galette , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena