Red Velvet

Avui hem berenat Red Velvet. Si, Red Velvet.

El Red Velvet, tradicionalment té aquest  color vermell tant característic a causa de la remolatxa que portava. Avui en dia,hem adaptat la recepta, i en la majoria de casos es substitueix per colorant vermell.


El que més agrada del Red Velvet és la seva textura...aterciopelada, suau...

 
I sempre, sempre, va acompanyat de Cheesecream.

Per molts, és el millor pastís del món.


Red Velvet
by Bedelight
layer cake de 15 cm

60gr de mantega
150gr de sucre
1 ou
10gr de cacau pur en pols
120ml de buttermilk 
150gr de farina
1/2 culleradeta de llevat
1 culleradeta i 1/2 de vinagre blanc
una mica de sal
1 cullerada de vainilla 
colorant vermell

Primer de tot, mesclem la mantega i el sucre fins que estigui tot ben integrat i quedi una textura blanquinosa. Hi afegim l'ou.
Preparem la buttermilk: 120ml de llet, amb unes gotes de suc de llimona.
Mesclem en un altre bol, la vainilla, el cacau, i el colorant vermell. Aquesta mescla, l'afegim a l'anterior, i remenem. 
Alternem en dues vegades, la farina i la buttermilk.
Una mica de sal, el llevat, i el vinagre.

Repartim la massa en els tres motlles de 15 cm que hem engrassat prèviament. 
Al forn uns 30 min a 170º.

Consells pel forn:
No m'agrada posar els pastissos a una forta temperatura, encara que la recepta posi 180º, 190º...sempre els poso a 170º.  Controles més la temperatura, el pastís queda més uniforme, i evites la terrible muntanyeta!

Cheesecream 
by Bedelight
250gr de mantega
250 gr de sucre glas
250 gr de formatge cremós 

En pròximes entrades: Cremes, el secret millor guardat, i Layer Cake tutorial! No us ho perdeu!




Amb la tecnologia de Blogger.

© La Petite Galette , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena